Våre tjenester

Tjenester

Dataverksted

Namdal Data utfører det meste innen datareparasjon. Vi har høy datateknisk kompetanse, og lang erfaring med å løse de aller fleste problemer og utfordringer knyttet til PC og komponenter. Vi bistår i hovedsak privatpersoner og bedrifter i Namdalsområdet. 

Vi gjør det meste innen datareparasjon

Mange som kommer til oss, gjør dette fordi de har et problem de ikke vet hvordan de skal ta tak i. Andre har prøvd å løse problemet selv, men ikke fått et tilfredsstillende resultat. Vi tar imot alle typer datamaskiner, og utfører utbedring tilknyttet både programvare og fysiske komponenter.

Typiske oppdrag vi tar er:

  • Hjelp når datamaskinen ikke starter
  • Hente ut data fra datamaskin som har krasjet
  • Opprydding på trege datamaskiner
  • Bistand ved konkrete problemer knyttet til programvare og personlige kontoer (nettbank, Apple, Google, kontoer på sosiale medier og lignende)
  • Oppgradering av harddisk, RAM og andre komponenter

 

Vi kan imidlertid hjelpe til med det aller meste, så nøl ikke med å ta kontakt. I tillegg tilbyr vi data-assistanse, der du får personlig oppfølging og veiledning i hvordan du kan løse enklere problemer på egenhånd.

Kontakt oss for teknisk bistand

Når du kommer til oss med et problem, gir vi deg et prisestimat ut ifra hvor lang tid vi tror utbedringen kommer til å ta. Ved litt mer omfattende reparasjoner og utskiftinger, tar vi en vurdering av den konkrete saken. 

Kontakt oss gjerne dersom du trenger teknisk bistand i Namdal og omegn. Namdal Data er en trygg og stabil leverandør av datautstyr, reparasjoner og konsulentbistand, som garanterer god og personlig oppfølging til alle våre kunder.

IT-konsulenttjenester

Det er mange tekniske problemer du klarer å fikse selv, men som regel er det raskere og tryggere å la en IT-konsulent løse det for deg. Vi kan bistå med det aller meste innen IT og PC-assistanse, fra feilsøking av programvare til oppsett av nye kontoer og datautstyr eller nettverk. Vi utfører konsulenttjenester for både privatpersoner og bedrifter i Namdal, og tar også servicejobber for enkelte større virksomheter. For å løse mindre omfattende problemer hos kunder som sitter et stykke unna, benytter vi muligheten for fjernstyring av PC.

Konsulenttjenester der du befinner deg

Når kundene våre kontakter oss med behov for en IT-konsulent, reiser vi som regel ut og bistår der kunden er. Blant oppgavene vi ofte utfører er oppsett av nytt utstyr og programvare, feilsøking, oppgraderinger og oppdateringer, samt oppsett av nettverk. Vår lange erfaring gjør oss imidlertid i stand til å bistå med det aller meste.

Vi forsøker å ta avstand fra «bruk og kast»-mentaliteten, og anbefaler så langt det er hensiktsmessig å oppgradere eksisterende maskinvare fremfor å kjøpe en helt ny datamaskin. I mange tilfeller vil oppgradering av harddisk og RAM eller utskiftning av batteri kunne ha stor effekt på ytelse og brukeropplevelse. 

God service og kort ventetid

I mange tilfeller kan PC-problemer være kritiske, og vi har full forståelse for at du ønsker dem utbedret så raskt som mulig. Vi kan som oftest tilby kort ventetid, slik at det tekniske raskt er oppe og går igjen. For å tilby best mulig service har vi også et begrenset lager av komponenter vi ser at vi ofte får bruk for.

Mindre bedrifter har sjelden behov for å ansette en egen IT-konsulent, men det er godt å vite hvem du skal ringe ved behov for bistand. La oss gjøre det vi er gode på, så kan dere fokusere på deres kjernevirksomhet. Kontakt oss på telefon eller e-post ved behov for en IT-konsulent i Namdal.

Salg av PC og datautstyr

Dersom du trenger deler eller komponenter til din PC, er det gode muligheter for at vi har det du leter etter. Vi ønsker at våre kunder skal få mest mulig ut av sitt datautstyr. Derfor lagerfører vi et utvalg enklere datautstyr, og har også noen komplette PC-er tilgjengelig på vårt dataverksted i Namdal.

Vi har også muligheten til å bestille både datamaskiner og datautstyr fra leverandør dersom det er ønskelig. Dette kan være et enklere alternativ til å måtte finne og kjøpe PC på egenhånd.

Enkelt delelager for et godt servicetilbud

Dessverre er det slik at datautstyr raskt taper verdi. Derfor har vi ikke mulighet til å ha et stort lagerhold av produkter. Vi liker derimot å ha et begrenset lager med deler vi vet det er behov for, for å kunne gi våre kunder et bedre servicetilbud. I tillegg til stasjonære og bærbare datamaskiner, kabler og annet fysisk utstyr, kan vi også levere servere og nettverksutstyr til bedrifter.

Når du kommer til oss for å kjøpe utstyr vi har inne, slipper du leveringstid og reduserer eventuell nedetid. Vi kan naturligvis også bistå med oppsett og installasjon. Da vil vi tilrettelegge for enkel overføring av data, for å gjøre overgangen til nytt utstyr minst mulig merkbar for deg.

I mange tilfeller vil oppgradering fra harddisk til SSD og utvidelse av RAM være et godt alternativ til å skifte ut hele maskinen. Vi tilbyr konsulenttjenester og kan ta en vurdering basert på alder og spesifikasjoner på din PC.

Din IT-konsulent i Namdal og omegn

Namdal Data tilbyr datareparasjon og konsulenttjenester i Namdal. Vi har lang erfaring i bransjen og kan løse de fleste problemstillinger knyttet til teknisk utstyr. For oss er det viktig å levere tjenester av høy kvalitet til en fornuftig pris. Vi vektlegger også personlig service, og kan tilby assistanse og opplæring ved kjøp av nye produkter og programvare.

Assistanse

Mange problemer med data løser vi raskt og enkelt uten at du trenger å være til stede. I noen tilfeller vil det imidlertid kunne lønne seg med litt personlig veiledning. Vi tilbyr enkel opplæring og assistanse under oppsett, slik at du får mest mulig ut av din PC, mobiltelefon eller ditt nettbrett.

Bistand ved utfordringer knyttet til passord

Hos oss kan du få personlig oppfølging ved mindre omfattende tekniske utfordringer, der vi tar sikte på at du skal klare å løse lignende problemer selv neste gang de oppstår. Blant annet kan vi vise deg hvordan du sletter kontoer du ikke lenger vil ha eller ta en gjennomgang av generelle innstillinger og funksjoner.

Ofte bistår vi med assistanse til kunder som har utfordringer knyttet til passord, enten på PC eller private kontoer. Vi kan hjelpe deg dersom du har glemt passordet ditt eller fått en konto sperret. Da er det også best om du er til stede, fordi du som regel må være tilgjengelig for tofaktorautentisering og opprettelse av nytt passord. 

Dataverksted i Namdal

Namdal Data har levert konsulenttjenester og PC-reparasjoner i Namdal siden 2000. Dette har gitt oss en stor erfaringsbank, og kompetansen til å løse alle små og store utfordringer. Kontakt oss gjerne dersom du har et problem du vil at vi skal se på eller du har bruk for litt data-assistanse. Du kan nå oss via kontaktskjema, e-post og telefon, eller du kan ta turen innom oss på Ullvaren Næringssenter.